QUÈ ÉS #DelMarítimAlMón?

És una de les accions que des de la iniciativa “El Marítim Innova”, que s’engloba dins del projecte europeu MAtchUP, es du a terme per a fomentar l’eficiència energètica.

És el pla que demostra que els veïns i veïnes del Marítim saben com estalviar energia dins les seues vivendes i també com ajudar el planeta. T’apuntes?

MARÍTIM
INNOVA

QUI POT PARTICIPAR

COM
ESTALVIAR

COM
PARTICIPAR

TINDRE INFORMACIÓ SOBRE EL TEU CONSUM I IMPLEMENTAR ALGUNES PAUTES ET PERMETRÀ ESTALVIAR I ESTARÀS CUIDANT EL MEDI AMBIENT

MARÍTIM INNOVA

És una iniciativa local que naix dins del projecte europeu MAtchUP. L’objectiu és dissenyar i implementar solucions innovadores en els sectors de l’energia, la mobilitat i les tecnologies de la informació i comunicacions (TIC) a fi de millorar la vida del veïnat dels Poblats Marítims.

QUI POT PARTICIPAR?

Totes les persones que visquen a València poden participar.

A més, si vius en Poblats Marítims i has fet una rehabilitació a la teua casa tindràs un benefici especial ja que podràs participar amb la instal·lació de sensors.

COM ESTALVIARÉ?

AL TEU DOMICILI:
Els sensors mesuraran l’eficiència energètica de la teua vivenda arreplegant dades sobre el consum elèctric, el de gas, la temperatura i la humitat a l’interior. Podràs consultar tota la informació a través d’una APP. Totes les dades arreplegades són privades i només tu podràs consultar-les.
Gràcies a un assessorament personalitzat i professional, aprendràs a millorar el teu consum.

AL TEU EDIFICI:
Els controladors intel·ligents que s’instal·laran a l’edifici ajudaran a reduir el consum d’energia entre el 5 i el 10 per cent mitjançant el control eficient dels sistemes energètics.
La instal·lació i el manteniment són totalment gratuïts i pots participar fins al moment que tu decidisques.

COM PARTICIPAR?

Contacta amb nosaltres i ens ocuparem de la instal·lació, la formació per a utilitzar l’APP, l’assistència tècnica que necessites i la desinstal·lació, sense cap cost per a tu.

VULL ESTALVIAR

Si tens interés a formar part del projecte #DelMarítimAlMón, ompli el formulari amb tots els camps sol·licitats. Ens posarem en contacte amb tu el més prompte possible.

Per a qualsevol dubte, pots enviar-nos un correu a elmaritiminnova@lasnaves.com o telefonar-nos al número 96 391 04 77.

CONTACTE

Des de “El Marítim Innova” estem a la disposició de tots els ciutadans i ciutadanes que tinguen una especial sensibilitat per l’eficiència energètica i vullguen contribuir a fer de Poblats Marítims un referent a nivell internacional de bones pràctiques verdes i participació ciutadana.

Pots escriure’ns un email a:
elmaritiminnova@lasnaves.com
o cridar-nos al número de telèfon
96 391 04 77
Et respondrem el més prompte posible

PREGUNTES FREQÜENTS

És totalment gratuït. Instal·lació, manteniment i desinstal·lació.

Des de la confirmació de la cita, el temps estimat és de 15 dies a 30 dies aproximadament

Com a màxim fins a setembre 2022 (finals del projecte MAtchUP que cofinança la iniciativa).

Durant el mes de finalització del pilot el tècnic del sensor es posarà en contacte per a procedir a la desinstal·lació del dispositiu. En el cas que el vulga guardar,  el proveïdor li facilitarà les tarifes.

Només vosté tindrà accés a la informació concreta del seu habitatge. Totes les dades aportades, tant mitjançant el qüestionari com les mesures obtingudes pels equips instal·lats seran anonimitzats de manera efectiva.

El sistema és completament segur i ningú controlarà els seus consums i activitat.

Pot deixar-ho quan vulga. Es té en compte que el temps d’instal·lació màxima és fins a setembre 2022.

El consum energètic dels aparells és molt baix, no afectarà la seua factura.

Nosaltres ens encarreguem de la connexió dels dispositius de manera gratuïta.

Podrà visualitzar les mesures i participar en el procés de millora i estalvi energètic a través d’una aplicació (SHEMS), per al que necessitarà un mòbil Android amb connexió a Internet.

Parlem de panells amb o sense bateries d’emmagatzematge, li instal·larem també gratuïtament els sensors addicionals necessaris perquè SHEMS li proporcione informació sobre la seua instal·lació d’autoconsum.

elmaritiminnova@lasnaves.com o telefonant al 96 391 04 77

Poden contactar en aquest email: dpo@matchup-project.eu

SOCIS DEL PROJECTE

Este proyecto ha recibido financiación del programa de investigación e innovación Horizonte 2020 de la Unión Europea aprobado bajo el acuerdo de subvención Nº 774477

Aviso legal

Política de privacidad

Scroll to Top